Authentic | Bed & Breakfast

De tijd staat stil bij Authentic

Pure ontspanning ervaren ? Het toppunt van verwennerij ? Totaal concept ?

Authentic Beautyfarm in het kleine gezellige Hansbeke beantwoordt aan al deze vragen.

In deze gerenoveerde en beschermde hoeve huist een beautyfarm, wellness paveljoen en Bed and Breakfast. Er werd dan ook gebruik gemaakt van duurzame en authentieke materialen In ons instituut bieden wij u persoonlijke, weldadige en ongestoorde schoonheidsbehandelingen, in tijden van stress en gehaastheid. State of the beauty producten Germaine de Cappucini en Jean d’Arcel gaan bij Authentic hand in hand met onze luxueuze gelaatsverzorgingen, relaxeerende massages en unieke Oosterse arrangementen. Relaxen is hier het juiste werkwoord! Authentic gebruikt Oosterse rituelen en uitzonderlijke massagetechnieken die u sensationele ontspanning van lichaam en geest bieden.


Authentic B en B bevind zich in een gerestaureerde dorpshoeve gelegen in het gezellige en rustige Hansbeke , een deelgemeente van Nevele. Authentic beschikt over verschillende ruime suites.

De Suites en de ligging stralen charme , rust en luxe uit , je waant je direct in de Provence van zodra je de oprit komt opgereden

B & B Authentic gelegen te Hansbekedorp 43, is gemakkelijk te bereiken met de wagen. Het heeft een goede ligging op slechts 2 km van de E 40 Brussel-Oostende. Onze zaak bevindt zich ook op wandelafstand van openbaar vervoer zoals bus en trein.

In de directe omgeving kun je kunststeden als Gent en Brugge, respectievelijk op 20 en 30 km afstand . Ook de leiestreek is vlakbij , meerdere fiets en wandelroutes langs monumenten en bezienswaardigheden bevinden zich in de nabijheid van onze B&B . In het dorp zelf zijn er diverse eetgelegenheden op wandelafstand. Arrangementen zijn mogelijk , zowel naar gastronomie, beauty, wellness, fietsen en wandelen enz.

Meer info hier

Toeristenbelasting van 3€ p.p.p.n. is niet inbegrepen in de arrangementen of deals met externe partijen en dient ter plaatse vergoed te worden. Voor meer informatie zie verder op,de website of tel 093/981204